Aкумулатор MOLL 100 Ah X-tra Charge

Aкумулатор MOLL 100 Ah X-tra Charge

Код на продукта: 100 ah
Наличност: In Stock
Еко Цена:260.00 лв
Цена без Връщане:280.00 лв
Вие Спестявате:20.00 лв
-+
Продуктът има минимално количество 5

100 Аh  850 A  пусков ток - 

десен плюс , 3 години гаранция

MOLL произвежда само в Германия. Oсновен доставчик е на оригинално оборудване, на реномирани автомобилни производители като Mercedes, VW, Audi, Porsche, Seat, Skoda и Lamborghini, както и на MAN, KARMANN, RENAULT, LIEBHERR, CLARK, MANNESMANN и много други. Наградите от известни автомобилни производители -доказателство за качествота на акумулаторите.

- MOLL е получил награда на Porsche доставчик 5 пъти, Audi награда за качество 6 пъти, както и най-високата награда на групата VW.

- Батериите MOLL са победители в независими тестове на AutoMotor und Sport, ADAC, TCS, OEAMTC, AutoZEITUNG.

НОВО :Акумулаторите MOLL AFB Start|Stop представляват директна алтернатива на AGM. Иновативна и уникална продуктова новост се основава на лидерството на Moll и доказано ноу-хау на EFB, специално адаптирана батерия, за да съответства на характеристиките на AGM. По този начин новият Moll AFB start|stop може да бъде монтиран и регистриран в автомобила като AGM акумулатор и ще работи по перфектния, добре познат и реномиран начин на Moll, подобно на технологията AGM. Новата батерия предлага убедителни предимства в сравнение със стандартните AGM батерии: Икономична алтернатива на AGM. По-добро представяне там, където има значение. Здравина на класическа батерия. Произведено от Moll в Германия. Moll AFB е базиран на технологията Moll EFB, но е специално адаптиран към поведението на AGM технологията. Новата технология осигурява по-бързо приемане на заряд и подобрена рекуперационна способност в сравнение с AGM батерията. В комбинация с устойчивите на корозия сплави, това осигурява отлична стабилност и висока производителност дори при екстремни температури. Това прави MOLL AFB „по-добрата AGM батерия“. Moll AFB е подходящ за монтаж в пътническия салон, притежава абсолютна защита против протичане и нисък саморазряд. Moll AFB са предназначени за Леки автомобили/ Строителни превозни средства/ SUV 4x4/ Кемпери/ Лодки и др. превозни средства със специално предназначение и старт-стоп функция. Акумулаторите Moll се предлагат на българския пазар от 2011 година и са сред предпочитаните марки, при шофьорите изискващи най-добрата батерия за автомобила си.Характеризтики
Капацитет (Ah) 100Ah

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Намерете ни в град София в нашите магазини на адреси:
Изток


Акумулатори | akumulatorite.net © 2024